Lanceringsfeest nieuwe fusieorganisatie tussen ISPConnect en DHPA

04 december 2020

Op 10 december tussen 17.00 en 20.00 uur gaat er iets belangrijks en feestelijks plaatsvinden! We lanceren die dag namelijk de nieuwe vereniging die voortvloeit uit de fusie tussen brancheorganisaties DHPA en ISPConnect.

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen met z’n allen ontzettend veel werk verzet om deze fusie mogelijk te maken. We zijn ontzettend trots om te kunnen melden dat alles is gelukt! We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe kalender met activiteiten en – last but not least – ontzettend veel zin om de belangen van alle partijen in onze sector nog beter te bedienen.

Je bent van harte uitgenodigd!

In verband met de huidige coronacrisis is het helaas niet mogelijk om één groot feest op één locatie voor onze gehele sector te geven. Maar binnen de richtlijnen van de RIVM willen we toch een feestelijke invulling aan de lancering geven. Daarom lanceren we een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kun je meedoen aan de feestelijkheden.

Op verschillende locaties in het land organiseren we kleine bijeenkomsten, waar de bezoekers op veilige afstand van elkaar het glas kunnen heffen. De locaties gaan we via videostreams met elkaar verbinden, zodat alle bezoekers in het land elkaar toch nog kunnen zien. Natuurlijk hebben we te maken met de actualiteiten en de dan geldende richtlijnen van de RIVM. In dat geval is het mogelijk dat we besluiten om de activiteiten op locaties te annuleren en een geheel online programma te bieden.

Ben je erbij?

Dit lanceringsevent kun je niet aan je voorbij laten gaan! Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke plaats (Alkmaar, Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Utrecht) je aanwezig wilt zijn. De exacte locaties zullen we later bekend maken. Iedereen die het formulier invult en adresgegevens doorgeeft, ontvangt een welkomstpakketje via de post.

Eind november willen we de knoop doorhakken en laten we weten hoeveel mensen per locatie welkom zijn. Meld je dus snel aan, dan is de kans het grootst dat je op een van de zeven locaties aanwezig kunt zijn en mocht dat toch niet mogelijk zijn, dan hoef je toch niets te missen, omdat het hele event online te volgen is.

Details

  • Datum: 10 december
  • Tijd: 17:00 – 20:00
  • Hybride programma: zowel online vanuit huis als op locatie
  • Locaties: Alkmaar, Amsterdam, Datacenter Groningen, Rotterdam, Utrecht