Login
050-7630515 - Contact Datacentrum Groningen Zuidbroek A7 Gouden Driehoek
Zuinig op het milieu duurzaam milieuvriendelijk
Wij doen ons uiterste best om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Het afnemen van groene stroom is daarom voor ons vanzelfsprekend. Door te kiezen voor innovatieve koelsystemen als ‘freecooling’ en ‘cold-corridor’ kunnen wij het energieverbruik aanzienlijk reduceren. Voor de koeling wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ‘directe vrije koeling’. Doordat de temperatuur binnen meestal hoger is dan de temperatuur buiten, kan er gekoeld worden met behulp van buitenlucht. Dit ontlast niet alleen het milieu maar ook nog eens uw portemonnee.

Datacenter Groningen heeft in het gehele pand gedacht aan energie- en milieubesparing. Apparatuur wordt automatisch uitgeschakeld bij geen gebruik en verlichting wordt alleen ingeschakeld als er beweging is in de ruimte.

Laatste nieuws

Noord Nederlands CyberCrime en ICT verzekerings Seminar
Stel je voor: je website wordt gehackt. En terwijl je dacht dat je dit allemaal goed geregeld had, liggen nog dezelfde dag alle bedrijfsgegevens op straat. Deze situaties zijn wekelijks in het nieuws. Hoog tijd dus om eens dieper op dit onderwerp in te gaan. Tijdens een speciaal seminar krijg je informatie over allerlei online bedreigingen en concrete handvatten hoe hiermee om te gaan. Het seminar wordt speciaal voor Ondernemers van de Regio Gro... Lees meer »»