Login
050-7630515 - Contact Datacentrum Groningen Zuidbroek A7 Gouden Driehoek
Modern_klantvriendelijk_datacentrum
In samenwerking met Getronics hebben wij een betrouwbaar Datacenter Groningen gebouwd die beschikt over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen. Alles is volledig redundant en duurzaam uitgevoerd.

Ons team van professionals staat altijd voor u klaar. Onze mensen komen uit de praktijk en hebben jarenlang ervaring als eindgebruiker van verschillende datacentra. Zij weten als geen ander wat belangrijk is voor u en uw apparatuur. Datacenter Groningen is méér dan techniek. Aan alles is gedacht, van gratis koffie en frisdrank tot een prettige werkplek voor onze klanten buiten de datavloer.

Laatste nieuws

Noord Nederlands CyberCrime en ICT verzekerings Seminar
Stel je voor: je website wordt gehackt. En terwijl je dacht dat je dit allemaal goed geregeld had, liggen nog dezelfde dag alle bedrijfsgegevens op straat. Deze situaties zijn wekelijks in het nieuws. Hoog tijd dus om eens dieper op dit onderwerp in te gaan. Tijdens een speciaal seminar krijg je informatie over allerlei online bedreigingen en concrete handvatten hoe hiermee om te gaan. Het seminar wordt speciaal voor Ondernemers van de Regio Gro... Lees meer »»