Login
050-7630515 - Contact Datacentrum Groningen Zuidbroek A7 Gouden Driehoek
Continuiteit gewaarborgd maximale uptime goed bereikbare servers
Naast veiligheid waarborgt Datacenter Groningen de stroom en connectiviteit van uw servers. Valt het ene systeem uit, dan neemt de ander het feilloos over. Daarnaast beschikken wij over een optimaal binnenklimaat voor uw apparatuur, hierdoor krijgen warmte en vocht geen kans. Uw apparaten staan in een stabiele omgeving en de continuïteit van uw IT infrastructuur is bij ons gewaarborgd.

Datacenter Groningen voorziet op alle vlakken redundantie. Wanneer systemen in onderhoud zijn of defect raken, blijft het datacentrum gewoon functioneren. In het ontwerp is gekozen voor een n+1 redundantie op elektronisch- en koeltechnisch component niveau. Dit in combinatie met twee elektrotechnische paden naar de racks toe, maakt Datacenter Groningen volledig redundant.

Laatste nieuws

Met welke actuele juridische kwesties heb je te maken?
Dutch Datacenter Association (DDA) heeft samen met ICTRecht een rapport geschreven ‘Datacenter & Recht’. Het rapport licht de de verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)toe. Ook wordt er gekeken naar de impact van blockchain. Volgend jaar mei zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming definitief van kracht gaan. Welke stappen moet je als organisatie nog nemen om hier klaar voor te zijn. Dit rapport geeft ... Lees meer »»