Login
050-7630515 - Contact Datacentrum Groningen Zuidbroek A7 Gouden Driehoek
Continuiteit gewaarborgd maximale uptime goed bereikbare servers
Naast veiligheid waarborgt Datacenter Groningen de stroom en connectiviteit van uw servers. Valt het ene systeem uit, dan neemt de ander het feilloos over. Daarnaast beschikken wij over een optimaal binnenklimaat voor uw apparatuur, hierdoor krijgen warmte en vocht geen kans. Uw apparaten staan in een stabiele omgeving en de continuïteit van uw IT infrastructuur is bij ons gewaarborgd.

Datacenter Groningen voorziet op alle vlakken redundantie. Wanneer systemen in onderhoud zijn of defect raken, blijft het datacentrum gewoon functioneren. In het ontwerp is gekozen voor een n+1 redundantie op elektronisch- en koeltechnisch component niveau. Dit in combinatie met twee elektrotechnische paden naar de racks toe, maakt Datacenter Groningen volledig redundant.

Laatste nieuws

Noord Nederlands CyberCrime en ICT verzekerings Seminar
Stel je voor: je website wordt gehackt. En terwijl je dacht dat je dit allemaal goed geregeld had, liggen nog dezelfde dag alle bedrijfsgegevens op straat. Deze situaties zijn wekelijks in het nieuws. Hoog tijd dus om eens dieper op dit onderwerp in te gaan. Tijdens een speciaal seminar krijg je informatie over allerlei online bedreigingen en concrete handvatten hoe hiermee om te gaan. Het seminar wordt speciaal voor Ondernemers van de Regio Gro... Lees meer »»